Ημ/νια Δημοσίευσης: Τε 16 Απρ 2014

Συγκέντρωση τροφίμων για το Πάσχα από τον σύλλογο «Συμπράττω»

trofima1-e1374689466953

Τρόφιμα -αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης- εν όψει των ημερών του Πάσχα συγκεντρώνει ο σύλλογος υποστήριξης ατόμων με αναπηρία «Συμπράττω», ώστε να τα προσφέρει σε 40 οικογένειες ΑμεΑ της περιοχής Αργυρούπολης – Ελληνικού.

«Από το παραδοσιακό αρνί, το κρασί μέχρι τα τσουρέκια και τα γλυκά για τα παιδιά, αλλά και είδη για τις καθημερινές διατροφικές ή και άλλες ανάγκες όπως είναι το μέλι, οι μαρμελάδες, ο καφές, τα απορρυπαντικά (πλυντηρίου ή για πλύσιμο στο χέρι), σαμπουάν, σαπούνια, είναι όσα μπορούμε να φέρουμε στην οδό Ρεθύμνης 1, στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου Αργυρούπολης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των μελών του συλλόγου, που διοργανώνουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Λίγα λόγια για τον σύλλογο «Συμπράττω»

Ο Σύλλογος «Συμπράττω», που ιδρύθηκε το 2010, αποτελεί μια πρωτοβουλία πολιτών οι οποίοι αρνούνται να παραμείνουν θεατές στις εξελίξεις ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο όπου τα τελευταία χρόνια βιώνουμε την αποδόμηση του κράτους πρόνοιας ειδικά τώρα όπου μεσούσης της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν ελπίδες βελτίωσης. Ως ενεργοί πολίτες ΑμεΑ και μη, οι οποίοι συμπράττουν σε μια κοινή προσπάθεια, με σκοπό την πολύπλευρη υποστήριξη των συναθρώπων μας με αναπηρία.

Επιμέρους σκοποί του Συλλόγου είναι οι ενέργειες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ΑμεΑ, η δημιουργία δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης προς τα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους και η επίτευξη συνεργασιών με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, την ΕΣΑμεΑ(Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία), εθνικούς και τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις και φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*