Ημ/νια Δημοσίευσης: Δε 16 Σεπ 2013

Ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού του nez.gr και του Δήμου Σητείας

siteia4

Ο μεγάλος διαγωνισμός του «Nez», σε συνεργασία με τον Δήμο Σητείας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας ΑΑΕ ΟΤΕ, με δώρο τη δωρεάν αεροπορική μεταφορά, διαμονή και συμμετοχή ενός τυχερού ζευγαριού στο 2ο Φεστιβάλ: «Τοπικά Προϊόντα: Διατροφικές και Θεραπευτικές Ιδιότητες», ολοκληρώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Το όνομα του τυχερού νικητή του διαγωνισμού, καθώς και του επιλαχόντος, προέκυψαν μετά από κλήρωση που διεξήχθη τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, στην έδρα της νομικού συμβούλου της Διοργανώτριας Εταιρίας – νόμιμης κατόχου του nez.gr, στη δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΤΖΙΦΑΣ – ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο τυχερός νικητής είναι:

1) Δήμητρα Τερψιάδου, από το Γαλάτσι

Το όνομα του επιλαχόντος είναι:

1) Στέλλα Στάμου, από την Αθήνα

Οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας θα επικοινωνήσουν με τη νικήτρια τηλεφωνικά προκειμένου να ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου της, καλώντας την στον αριθμό του κινητού ή του σταθερού, το οποίο δήλωσε στην φόρμα συμμετοχής.

Το «nez.gr» ευχαριστεί τους επισκέπτες – αναγνώστες του για την αθρόα συμμετοχή και την υποβολή χιλιάδων αιτήσεων μέσα στο χρονικό διάστημα διενέργειας του διαγωνισμού.

Το δώρο του διαγωνισμού

Ο Δήμος Σητείας, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας ΑΑΕ ΟΤΕ και το «Nez.gr» προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι:

1) Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Σητεία μετ’ επιστροφής.

2) Δωρεάν διαμονή για δύο (2) βράδια σε ξενοδοχείο με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Σητείας.

3) Δωρεάν διατροφή σε παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής.

4) Συμμετοχή στο Φεστιβάλ και επισκέψεις στα περίπτερα της Εκθεσης και γευσιγνωσίες των τοπικών προϊόντων.

5) Παρακολούθηση παρασκευής τοπικών προϊόντων (σαπούνια, νεράτες μυζηθρόπιτες, στάκας, κρέμες περιποίησης κ.α.).

6) Μουσικές βραδιές με σητειακές μαντινάδες.

7) Το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013, συμμετοχή σε ξενάγηση και επίδειξη των αρωματικών φυτών και βοτάνων και παρουσίαση των χρήσεων των αρωματικών φυτών και των βοτάνων στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική, σε παραθαλάσσια ταβέρνα.

8) Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το πρωί, επίσκεψη σε παραδοσιακή φάμπρικα παραγωγής του ελαιολάδου και γευσιγνωσίας ελαιολάδου.

9) Επίσης, την ίδια ημέρα οι τυχεροί νικητές θα απολαύσουν καφέ σε παραδοσιακό καφενείο και ξενάγηση σε Ενετική Έπαυλη.

10) Στο τέλος της ίδιας ημέρας, για τους νικητές του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο γεύμα με τοπικά εδέσματα.

Το Φεστιβάλ Σητείας

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων της Σητείας και των συνεργαζόμενων περιοχών και άλλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδα για την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων στην εσωτερική και την εξωτερική αγορά με ειδικούς του marketing από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επισκέψεις σε πρότυπους χώρους παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων, καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς και παραδοσιακές εκδηλώσεις μουσικής και χορού, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*