Ημ/νια Δημοσίευσης: Τε 21 Αυγ 2013

Ξάνθη: 300 ευρώ σε πρωτοετείς από τον Σύλλογο Κρητών

foititis_vivlia

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης, «Ο Ψηλορείτης», στην προσπάθειά του να βοηθήσει τα μέλη του, επιδοτώντας πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν να φοιτήσουν σε σχολές της Ξάνθης και προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, με το ποσό των 300 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι ως μέλος του συλλόγου μπορεί να εγγραφεί κάθε φοιτητής που σπουδάζει στην Ξάνθη με μόνιμο τόπο κατοικίας την Κρήτη ή καταγωγή γονέων από την Κρήτη. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος απ’την εφορία και έναν αριθμό λογαριασμού με το όνομα του δικαιούχου του για την κατάθεση των χρημάτων σε κλειστό φάκελο είτε την ημέρα εγγραφών στο σύλλογο -που ορίζεται ως η Κυριακή πριν την έναρξη των μαθημάτων- είτε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Τέλος, για αποφυγή παρεξηγήσεων, τα μέλη του Δ.Σ. σημειώνουν ότι θα γίνει άνοιγμα όλων των φακέλων μαζί απ’τα μέλη του συμβουλίου και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια τόσο στα στοιχεία των φοιτητών όσο και στο όνομα του/της φοιτητή/φοιτήτριας που δικαιούται το ποσό, σύμφωνα με το xanthipress.gr.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*