Ημ/νια Δημοσίευσης: Τρ 15 Απρ 2014

Δωρεάν συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων σε οικονομικά αδύναμους πολίτες

calculator_taxes

Σε μια κοινωνική  δράση στήριξης  οικονομικά αδύναμων πολιτών προχωρά η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών Πειραιώς, αναλαμβάνοντας τη δωρεάν συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεών τους. Οι λεπτομέρειες, για όσους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών Πειραιώς (ΕΦΕΕ-Α.Π.), ύστερα από τις επιτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων δύο χρόνων, αποφάσισε να προβεί και φέτος σε δωρεάν συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων  οικονομικού έτους 2014 όλων των ευπαθών ομάδων πολιτών, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια. «Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν  να συμμετάσχουν  όπως και πέρσι οικειοθελώς, ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι λογιστές-φοροτεχνικοί, από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή του Πειραιά, χωρίς απαραίτητα να αποτελούν μέλη του Συλλόγου μας  και ανεξαρτήτως του τρόπου άσκησης του επαγγέλματός τους (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες)» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πότε ξεκινά

Το σχέδιο υλοποίησης της δράσης θα ξεκινήσει, σταδιακά εντός του Μαΐου. Σύντομα οι επικεφαλής της Ενωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών και Πειραιώς θα ανακοινώσουν το χρόνο και την τοποθεσία για την εν λόγω δράση (e – mail: [email protected]).

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*