Ημ/νια Δημοσίευσης: Τρ 24 Δεκ 2013

Τσίπρας: Ο Αγιος Βασίλης δεν έχει δώρα για την κυβέρνηση – Εκλογές το 2014

tsipras_samaras

Οι κάλπες δεν θα στηθούν το 2016, αλλά μέσα στο 2014 τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στις πρόσφατες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Ιδρυμα Παιδόπολη «Αγιος Ανδρέας», με αφορμή τα «μηνύματα» που εξέπεμψε το πρωθυπουργικό περιβάλλον τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, επιχειρώντας να μειώσει τον πανικό των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2014… η χρονιά που έρχεται θα είναι το έτος μηδέν, το έτος που θα μηδενίσει το κοντέρ της κατάρρευσης και θα ξεκινήσουμε βήμα βήμα την ανοικοδόμηση της χώρας». «Οι εκλογές το 2016 είναι το δώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει ο Άγιος Βασίλης» πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι τα φετινά είναι τα «τελευταία σκοτεινά και σκούρα Χριστούγεννα».

«Φέτος περνάμε ίσως τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της ελπίδας, της αγάπης της αλληλεγγύης και αυτό το σκοτεινό περιβάλλον που ζούμε, μπορούμε μέσα μας τουλάχιστον να το σπάσουμε. Με αλληλεγγύη, συλλογικότητα, ανθρωπιά, αυτές τις αξίες που πρέπει να ανακαλύψουμε εκ νέου για να βγούμε και από την κρίση», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του στην κρίση. «Είναι στίγμα στον πολιτισμό μας να μην μπορούμε να δώσουμε τα ελάχιστα που απαιτούνται στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους άνεργους, στους άστεγους, στους ανθρώπους δίχως δικαιώματα» κατέληξε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*