Ο πολίτης που έκανε… αυθόρμητη ερώτηση στον Σαμαρά ήταν πρώην «γαλάζιος» σύμβουλος στον ΟΑΕΔ

douros_samaras_3

Πολλοί τηλεθεατές ίσως νόμιζαν ότι όσοι αποτελούσαν το κοινό που παρευρέθηκε στη συνέντευξη Σαμαρά στο Mega, την Τετάρτη, ήταν πολίτες χωρίς κομματικές ταμπέλες και, όσοι εξ αυτών, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερώτηση στον πρωθυπουργό ήταν απλά τυχεροί. Το γεγονός, όμως, ότι ένας από τους «τυχερούς» που έκανε ερώτημα στον πρώην πρωθυπουργό, σύμφωνα με το presspublica.gr, ήταν μέχρι πρότινος «γαλάζιος» σύμβουλος του, επί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, προέδρου του ΟΑΕΔ, είναι απορίας άξιον…

douros_6

stelehos_oaed_4

Τι αποκαλύπτει το presspublica.gr

«Η μονταζιέρα της Συγγρού πέθανε, ζήτω η “μονταζιέρα”» θα μπορούσαν να αναφωνήσουν όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Mega, το βράδυ της Τετάρτης και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο χώρο της πάλαι ποτέ, ισχυρής κεντροδεξιάς παράταξης. Ενας από τους πολίτες που… τυχαία βρέθηκαν ανάμεσα στο προσκεκλημένο κοινό και είχαν την ευκαιρία να κάνουν (εντελώς αυθόρμητα, βεβαίως… βεβαίως) αβανταδόρικο ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ήταν μέχρι πρότινος «γαλάζιος» σύμβουλος στον ΟΑΕΔ και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κομματικό στέλεχος της Συγγρού.

Ο λόγος για τον κ. Κωνσταντίνο Δούρο. Ο κ. Δούρος παρευρέθηκε στην εκπομπή της κυρίας Όλγας Τρέμη και του κ. Νίκου Ευαγγελάτου καταλαμβάνοντας μια θέση ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε τη συνέντευξη. Χωρίς κανένας από τους παρουσιαστές να επισημάνει την κομματική, και μέχρι πρότινος θεσμική – κρατική, ιδιότητα του, έλαβε από τον κ. Ευαγγελάτο –τυχαία, όπως παρουσιάστηκε- το μικρόφωνο για να προχωρήσει σε μια ερώτηση – «αβάντα», όπως θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν πολλοί τηλεθεατές, προς τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Δούρος, όμως, δεν είναι ένας πολίτης που, μακριά από κόμματα και παρατάξεις, απλά θέλησε να κάνει ένα ερώτημα προς τον κ. Σαμαρά και, ανάμεσα στους δεκάδες προσκεκλημένους του κοινού της εκπομπής του Mega, είχε την τύχη να πάρει από τα χέρια των δύο παρουσιαστών το μικρόφωνο. Μέχρι πρότινος, ήταν «γαλάζιος» σύμβουλος του πρώην Προέδρου του ΟΑΕΔ κ. Θ. Αμπατζόγλου και επί σειρά ετών κομματικό στέλεχος της ΝΔ, όπως πληροφορίες από συνδικαλιστικά στελέχη του Οργανισμού αναφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα: presspublica.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>