Παρουσίαση νέου βιβλίου από τον συγγραφέα Α. Μπουλούτζα

mpouloutzas-neo-vivlio

Οι εκδόσεις Κριτική και το καφέ «Φίλιον», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φίλοι στο Φίλιον», προσκαλούν όλους όσοι αγαπούν την ανάγνωση, στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Μπουλούτζα, «Ο μεσολαβητής», τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8 μ.μ. (Σκουφά 34, Κολωνάκι).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ζωγράφος – γλύπτης

ΕΦΗ ΠΥΡΠΑΣΟΥ, συγγραφέας, μεταφράστρια.

O συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα συνομιλήσει με το κοινό.

Συντονίζει και προλογίζει ο υπεύθυνος της σειράς εκδηλώσεων ΘΕΜΗΣ ΡΟΔΑΜΙΤΗΣ.

Συμμετέχει η ΑΛΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ακορντεόν).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο ιατρικός επισκέπτης Αριστείδης Μαλλιαγκάκης είναι άσχημος, πάμφτωχος και άτυχος, ύπαρξη στερημένη από γέννας. Ώσπου συναντά εκείνον τον μυστηριώδη, ιδιότροπο και κυκλοθυμικό, αλλά επιτέλους γενναιόδωρο, γέρο βοτανολόγο που κρύβει στο βαλιτσάκι του τον πιο σπουδαίο θησαυρό: ένα άγνωστο ελιξήριο, σπάνιο γέννημα της φύσης, που μπορεί να γιατρέψει ετοιμοθάνατους. Και γίνεται ο μεσολαβητής. Με το ελεύθερο, μάλιστα, να πουλάει τη θαυματουργή ουσία όσο ακριβά θέλει, κρατώντας τις εισπράξεις για τον εαυτό του!

Η συμφωνία έχει ήδη ολοκληρωθεί. Πλούτος, δύναμη και επιρροή δέχονται γρήγορα τον νέο άνδρα στη μεγάλη προστατευτική τους αγκαλιά… όμως, από την άλλη, κάτι μεταμορφωμένο σε σκιά καραδοκεί, ενόσω σταδιακά αυτός μεταμορφώνεται…

Ο συγγραφέας προσφέρει στον αναγνώστη ό,τι ακριβώς και ο απόκοσμος φυσιοδίφης στον μεσολαβητή ήρωά του: τα απαραίτητα εφόδια για να σωθεί, αλλά και να καταστραφεί. Εγχειρίδιο διαπλοκής, ή πραγματεία περί αθωότητας, ένα αποπνικτικά υποβλητικό κοινωνικο-ψυχολογικό, παράλληλα μεταφυσικό, θρίλερ, για την υπόθεση που άλλοι ονομάζουν συνείδηση και άλλοι ψυχή. Για την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη… εν τέλει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>