Χέρι – χέρι ΝΔ και Ποτάμι ! «Copy – Paste» οι δηλώσεις τους για την Ζ. Κωνσταντοπούλου

konstantopoulou_samaras_theodorakis

Ούτε copy paste να ήταν, ξανά, οι δηλώσεις της ΝΔ του Α. Σαμαρά και του κόμματος «το Ποτάμι » του κ. Σ. Θεοδωράκη για τη νέα πρόεδρο της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου. Οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν μετά την εκλογή της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, με αριθμό ψήφων – ρεκόρ (235 έναντι 223 του κ. Ε. Μεϊμαράκη, τον Ιούνιο του 2012) έχουν σχεδόν την ίδια αρχή και τέλος.

Παρόμοια λογική είχαν οι ανακοινώσεις του Ποταμιού και της Νέας Δημοκρατίας μετά τις συναντήσεις που είχαν ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης με αρχηγούς κρατών και τους υπουργούς Οικονομικών των υπόλοιπων κρατών – μελών της ΕΕ, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τις ανακοινώσεις ΝΔ και Ποταμιού για την κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνη

«Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με αυξημένη πλειοψηφία, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων. Δυστυχώς, η ίδια επέλεξε, με την πρώτη της ομιλία, από Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων να μετατραπεί σε κομματάρχη. Κρίμα». 

Η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος « Το Ποτάμι » Δημήτρη Τσιόδρα

«Δυσάρεστη έκπληξη προκαλεί η στάση της νέας Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία στην ομιλία της αμέσως μετά την εκλογή της, δεν μίλησε ως Πρόεδρος της Βουλής που τίμησαν με την ψήφο τους 235 βουλευτές – ανάμεσά τους και οι βουλευτές του Κινήματός μας – αλλά μίλησε ως μέλος κομματικής συνιστώσας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>