Ημ/νια Δημοσίευσης: Δε 20 Απρ 2015

ΜΚΙΕ – Εκκληση για παιδικά γάλατα, κρέμες, φρουτόκρεμες & παιδικές πάνες

sos_mitropolitiko

Εκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5) κάνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ).

Από το ΜΚΙΕ κάθε μήνα παρέχεται βοήθεια σε περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών). Ηδη, στο ιατρείο παρουσιάζονται σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες.

Τι αναφέρει το ΜΚΙΕ

«Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 3 ½ χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 38,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).Το ιατρείο μας λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά μας τις προσφέρουμε σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email [email protected]

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org»

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf