Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νέο βιβλιοπωλείο «Εν Πλω»

books_

Την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το ποιοτικό βιβλίο, αλλά και… να ψυχαγωγηθούν, θα έχουν όσοι παραβρεθούν την Παρασκευή 17 και το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου των εκδόσεων «Εν Πλω». Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις

Στο εμπορικό κέντρο Atrium, (Χαριλάου Τρικούπη 6-10), οι φίλοι του βιβλίου θα βρουν ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα δύο επιπέδων, με χιλιάδες τίτλους ποιοτικών βιβλίων, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά CD και art shop με δημιουργίες ελλήνων καλλιτεχνών. Η «αίθουσα βιβλίου και πολιτισμού», ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, λειτουργεί στο πατάρι του βιβλιοπωλείου και μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις 70-100 ατόμων (παρουσιάσεις βιβλίων, λογοτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής κα), με δυνατότητα βιντεοσκόπησης, προσφοράς καφέ και κερασμάτων.

Παράλληλα θα εγκαινιασθεί σε παράπλευρο χώρο, το νέο παιδικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Εν πλω» με το διακριτικό τίτλο «hello kids». Ένας υπέροχος χώρος, όπου θα γίνονται δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων και ψυχαγωγικά δρώμενα. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με επιλεγμένους τίτλους ποιοτικών παιδικών εκδόσεων.

Το διήμερο των εγκαινίων θα πλαισιωθεί από πρωτότυπες λογοτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων, θεατρικές παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια. 

Το Σάββατο το βράδυ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Καίτης Κουλιά που θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε μουσικούς δρόμους γνώριμους κι αγαπημένους!

Με κάθε αγορά θα δίνεται δώρο το συλλεκτικό επιτοίχιο ημερολόγιο τέχνης για το 2015 του γνωστού και αγαπημένου ζωγράφου Χρήστου Κεχαγιόγλου, το οποίο θα παρουσιαστεί τη βραδιά των εγκαινίων.

Επίσης θα κληρωθούν 200 βιβλία και CD με βάση τον αύξοντα αριθμό της απόδειξης. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα των εκδόσεων στο Facebook (www.facebook.com/enploeditions.gr). 

prosklisi_egkainia

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>