«Βρώμικος πόλεμος» από τη Συγγρού – Δεν παραιτούνται οι ημέτεροι από θέσεις – «κλειδιά» – Τι συμβαίνει στη ΝΕΡΙΤ

tsipras_samaras_nerit

Ενας «βρώμικος πόλεμος» δείχνει να λαμβάνει χώρα στο παρασκήνιο των πολιτικών εξελίξεων. Επικεφαλής φορέων, διοικητές οργανισμών και ημέτεροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – τοποθετημένοι σε θέσεις ευθύνης εντός του κρατικού μηχανισμού, με εντολή της Συγγρού κατά τα φαινόμενα αρνούνται να παραδώσουν, ως είθισται, τις παραιτήσεις τους στους νέους, πολιτικούς προϊσταμένους τους επιχειρώντας στη βάση του σχεδίου Σαμαρά για «αριστερή παρένθεση» να υποσκάψουν εκ των έσω το έργο της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της κ. Δήμητρας Ευθυμιάδου, στο healhtreport.gr, σε σχέση με τις αρνήσεις τις οποίες εισπράττει ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής από διοικητές δημόσιων νοσοκομείων. Το nez.gr, με αφορμή το ρεπορτάζ αυτό συνέχισε την έρευνα και ανακάλυψε ότι αντίστοιχα προβλήματα, με ημέτερους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν τοποθετηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση σε θέσεις ευθύνης και αρνούνται να παραιτηθούν, λαμβάνουν χώρα σε όλο το μήκος του κρατικού μηχανισμού.

nerit_logo

Τι συμβαίνει στη ΝΕΡΙΤ

Για παράδειγμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις παραιτήσεις τους αρνούνται να υποβάλουν ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Πέτρος Μάης καθώς και ο γενικός διευθυντής Περιεχομένου του καναλιού Βασίλης Θωμόπουλος. Και αυτό τη στιγμή που οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αυτοί οι οποίοι επί δύο χρόνια δίνουν έναν τεράστιο αγώνα για την ενημέρωση μέσα από την ertopen , κάνουν λόγο για στοιχεία τα οποία σύντομα θα έρθουν στη δημοσιότητα αποκαλύπτοντας ότι από τα μέσα του 2013 μέχρι και σήμερα, μετά το «μαύρο στην ΕΡΤ», τα όσα έγιναν στη ΔΤ και στη ΝΕΡΙΤ παραπέμπουν στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαχείρισης τηλεοπτικού καναλιού στη νεότερη και σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιες πηγές ότι «έχει γίνει ένα απίστευτο πάρτι με τη διαχείριση 150 – 200 εκατ. ευρώ που αφορούσαν συμβάσεις, 35 εκατ. ευρώ που έχουν να κάνουν με τη μισθοδοσία. Και αυτά, χωρίς να υπολογίζεται το γεγονός ότι το τηλεοπτικό αρχείο της Ελλάδας και της ΕΡΤ που υπάρχει από το 1895, το άφησαν χωρίς να το κοστολογήσουν»!

Πλέον, με το θέμα του «βρώμικου πολέμου» που έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο ασχολούνται ανώτατα στελέχη της νέας κυβέρνησης. Σε περίπτωση, μάλιστα, που η στάση την οποία τηρούν έως σήμερα ημέτεροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συνεχιστεί, δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση και να λάβει το θέμα αυτό ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>