The Hummingbird Bakery: ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής που θα λατρέψετε!

book-sw-terzopoulos

Σε αυτό το νέο, ακαταμάχητο βιβλίο ζαχαροπλαστικής από τις εκδόσεις Τερζόπουλος, οι σεφ του φούρνου The Hummingbird Bakery θα μοιραστούν μαζί σας 60 εκπληκτικές συνταγές για γλυκά που θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας. Οι συνταγές δεν έχουν μόνο εκπληκτική γεύση αλλά είναι εντυπωσιακές σε εμφάνιση, χωρίς πολύωρη απασχόληση στην κουζίνα.

Λατρεμένα κάπκεϊκ βανίλιας καλυμμένα με χρωματιστό φρόστινγκ και πολύχρωμη τρούφα. Κάπκεϊκ Σοκολάτας και Μπανάνας. Τα κέικ είναι αριστουργήματα όπως το Κέικ Καρότου, το Νεοϋορκέζικο Τσήζκεϊκ και το Κέικ του Ηummingbird νοτερό και γεμάτο γεύση με μπανάνα, ανανά και με φρόστινγκ τυρί κρέμα. Μια τεράστια συλλογή από τάρτες για να διαλέξετε. Δοκιμάστε την Τάρτα Λεμονιού με Μαρέγκα και την κλασική αμερικανική Τάρτα με Πεκάν. Όταν χρειάζεστε κάτι γλυκό να τονωθείτε θα βρείτε τα μπράουνι και τις μπάρες. Οι μπάρες Ρόκυ Ρόουντ και Μούσλι είναι πάντοτε αγαπητές σε μικρούς και μεγάλους. Το ασυναγώνιστο σπιτικό μάφιν με Μύρτιλα. Το λαχταριστό Μάφιν Σοκολάτας και το φανταστικό Μάφιν με Ζαμπόν και Μανιτάρια ανταγωνίζονται κάθε σνακ για κολατσιό. Υπάρχει ανείπωτη απόλαυση σε ένα μαστιχωτό μπισκότο γεμάτο με κομματάκια σοκολάτας. Εδώ θα βρείτε κάτι για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας.

Το βιβλίο περιέχει τα ακόλουθα κεφάλαια:

  • Καλωσήρθατε στο Hummingbird Bakery
  • Κάπκεϊκ
  • Κέικ
  • Τάρτες
  • Μπάουνι και Μπάρες
  • Μάφιν
  • Μπισκότα

Με πάνω από 815.000 πωλήσεις παγκοσμίως, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο πετυχημένα βιβλία ζαχαροπλαστικής όλων των εποχών.

«Σίγουρα θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας όταν δοκιμάσετε τα υπέροχα κάπκέϊκ του Hummingbird Bakery!» – περιοδικό Marie Claire

«Φέρτε τα μπράουνι, τις τάρτες λεμονιού και τα απολαυστικά κέικ καρότου –η επιτυχία ποτέ δεν είχε τόσο γλυκιά γεύση» – περιοδικό Time Out.

Αφήστε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>