Ημ/νια Δημοσίευσης: Πε 5 Φεβ 2015

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα

apokries

Πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα προσφέρουν κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους διοργανώνονται στην πρωτεύουσα ενόψει της Αποκριάς.

Πολιτιστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους διοργανώνονται στην Αθήνα ενόψει της Αποκριάς, που υπόσχονται να παρασύρουν όλους όσοι παραβρεθούν σε ένα ζωντανό, χαρούμενο γλέντι, για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις με σύγχρονες ιδέες και εκδηλώσεις που θα είναι ελκυστικές για όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

Όλο τον Φεβρουάριο η πόλη θα γεμίσει ρυθμό και χρώμα για μικρούς και μεγάλους με μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εμψυχωτές, κλόουν, ακροβάτες, ζογκλέρ, παρελάσεις καρναβαλιστών, στην Πλάκα, το Ζάππειο, όπου θα γίνει η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στις 15/2, το Μοναστηράκι, το Θησείο, την Καπνηκαρέα, τον Άγιο Παύλο, τα Πολιτιστικά Κέντρα και τα Μουσεία του ΔΑ. Η αποκριά θα κλείσει τον κύκλο της την Καθαρά Δευτέρα 23/2 στο Λόφο του Φιλοπάππου και στο Άλσος ΚΑΠΑΨ.

Αποκριάτικες μουσικές διαδρομές, συναυλίες και καρναβαλιστές θα πλημμυρίσουν και τις Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στις 8/2 στο πάρκο Φιξ (Πατησίων), στις 14/2 στη Φωκίωνος Νέγρη & στις 15/2 στο Άλσος της Ακαδημίας Πλάτωνος, ενώ ο Σπύρος Πολυκανδριώτης στις 22/2 θα ντύσει μουσικά την Πλ. Πλυτά. Και βέβαια οι εκπλήξεις στις Κοινότητες δεν σταματάνε εδώ…

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των Αποκριάτικων εκδηλώσεων θα είναι και φέτος τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων, η Φιλαρμονική Ορχήστρα, η Συμφωνική Ορχήστρα, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής, η Χορωδία και η Big Band τα οποία μας περιμένουν με άκρως αποκριάτικη διάθεση σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf