Ημ/νια Δημοσίευσης: Δε 16 Φεβ 2015

Μούφα η είδηση με το δείπνο Καραμανλή – Μεϊμαράκη; Δεν έγινε ποτέ λένε νεοδημοκράτες

meimarakis_karamanlis_4

Περίεργες φήμες κυκλοφορούν στα νεοδημοκρατικά στέκια σε σχέση με το δείπνο ΚαραμανλήΜεϊμαράκη την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή τις εξελίξεις στην Συγγρού μετά την εκλογική συντριβή. Στελέχη της ΝΔ, πολύ κοντά τόσο στον κ. Κ. Καραμανλή όσο και στον κ. Ε. Μεϊμαράκη, αναφέρουν σε κάθε τόνο ότι η είδηση ήταν μούφα αφού η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ!

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση των κ.κ. Καραμανλή και Μεϊμαράκη την περασμένη Τετάρτη ήταν απλά… «μύθος». Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συναντήθηκαν, όπως οι φήμες που ήρθαν στη δημοσιότητα ανέφεραν. Το περίφημο ραντεβού Καραμανλή – Μεϊμαράκη, την ώρα που στην «Αθηναΐδα» γινόταν το «μυστικό δείπνο» μεγαλό – στελεχών της ΝΔ μετά από πρόσκληση της κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου, ήταν μια «φούσκα» και τίποτα παραπάνω, τονίζουν νεοδημοκράτες πολύ κοντά στους δύο άνδρες.

Το θέμα, λοιπόν, είναι για ποιο λόγο τροφοδοτήθηκε αυτή η φήμη για το περίφημο ραντεβού και, φυσικά, γιατί δεν διαψεύστηκαν στη συνέχεια τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν. «Οι δύο τους», αναφέρουν στο nez.gr στελέχη της ΝΔ που διαψεύδουν τη συνάντηση, «έχουν πολύ συχνή και τακτική επαφή και επικοινωνία. Αυτό δεν αποτελεί είδηση. Οι δυο τους διαψεύδουν όταν ερωτώνται ότι συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Το ποιος και γιατί, όμως, τροφοδότησε τα ΜΜΕ με τη συγκεκριμένη, πλαστή είδηση θα φανεί σύντομα αφού οι εξελίξεις τρέχουν».

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*Barf