Ημ/νια Δημοσίευσης: Δε 2 Μαρ 2015

«Η φιλία μέσα από τα σκίτσα» – έκθεση εικαστικών στην Αθήνα

ekthesi-ell-tour

Μια έκθεση γραφιστικής, εικονογράφησης και ζωγραφικής με τους παγκοσμίως διάσημους γραφίστες Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Emin Öztürk, Sadık Karamustafa και Uğurcan Ataoğlu διοργανώνουν το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας Αθηνών-Πειραιώς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, από τις 3 έως τις 10 Μαρτίου 2015.

Στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Η Φιλία μέσα από τα Σκίτσα» που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα, οι Αθηναίοι φίλοι της τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα έργα του Gürbüz Doğan Ekşioğlu τα οποία έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές στα περιοδικά «The New Yorker», και «Forbes» καθώς και στην εφημερίδα «New York Times». Επίσης θα απολαύσουν και τα έργα των Emin Öztürk, Sadık Karamustafa και Uğurcan Ataoğlu τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα εξώφυλλα διεθνών εκδοτικών οίκων.

Τα έργα της έκθεσης, είναι τα πιο αξιόλογα δείγματα της δημιουργικής έκφρασης μέσα από τα σκίτσα. Το άλλο αξιοσημείωτο κοινό χαρακτηριστικό των καλλιτεχνών είναι ότι βασίζονται σε πολλά χρόνια φιλίας και έχουν γεννηθεί στην ίδια πόλη, την Ordu. Τα έργα τέχνης πέρα από τα τοπικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά, τις αξίες της εθνικής και παγκοσμίως καλλιτεχνικής εμπειρίας και τρέχουσας αξίας, αποτελούν τα πιο σημαντικά στοιχεία για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον στη διεθνή σκηνή.

Την βραδιά των εγκαινίων ο διάσημος λυράρης Δημήτρης Αποστολάκης, η τραγουδίστρια Fide Köksal και ο πιανίστας Νάσσος Σωπύλης θα χαρίσουν στους φίλους της τέχνης μουσικές στιγμές.

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»

Ηρακλειδών 66, Θησείο

Τρίτη: 10:00 με 20:00, Τετάρτη: 10:00 με 20:00, Πέμπτη: 10:00 με 20:00, Παρασκευή: 10:00 με 20:00, Σάββατο: 10:00 με 20:00, Κυριακή: 10:00 με 14:00

Είσοδος ελεύθερη

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*Barf